molo cafe ustka

molo cafe ustka

Postprzez Warszawski turysta » Pt gru 11, 2009 10:38 pm

kompromitacja-potrawy o podobnym znaczeniu jedliśmy razem z rodziną w sąsiedniej restauracji-
nazwę pamiętam do dziś # 7 NIEBO#T To jest dopiero 7 NIEBO,sposób podania,a przede wszystkim smak serwowanych tam potraw o mało nie powalił nas z nóg,podany z ukłonem łosoś z grilla był soczysty w środku o chrupiącej skórce z CUDOWNYM sosem szczypiorkowym.Składam wielkie pokłony dla szefa kuchni-CAŁUSY od żony a od dzieci żółwiki.Ogólnie rzecz biorąc -molo cafe-obsługa i jedzenie nie adekwatne do lokalizacji jak i do cen
Warszawski turysta

Re: molo cafe ustka

Postprzez szef » Wt sty 05, 2010 9:35 pm

Pracowałem w 7 niebie przez 2 lata jako kucharz. Cenię sobie pana Waleriana za upór z jakim dąży do doskonałości i kilka bardzo ważnych rzeczy tam wniosłem, jak choćby zamiana sosów z torebek na ręcznie robione, hollandaise czy demi glace. Doświadczenie się miesza w dwie strony panie "turysto". pozdrawiam
ps.żółwik dla familiady
właściciel
szef

Postprzez gosc » N sty 31, 2010 12:49 am

szef napisał(a):Pracowałem w 7 niebie przez 2 lata jako kucharz. Cenię sobie pana Waleriana za upór z jakim dąży do doskonałości i kilka bardzo ważnych rzeczy tam wniosłem, jak choćby zamiana sosów z torebek na ręcznie robione, hollandaise czy demi glace. Doświadczenie się miesza w dwie strony panie "turysto". pozdrawiam
ps.żółwik dla familiady
właściciel

molo cafe to porazka buuuuuuuuuuuuu :mrgreen:
gosc

Postprzez kuku » Pn lut 01, 2010 4:20 pm

... sól morska z hiszpanii, za zeta z reala z napisem TIP to jest buu
kuku

Postprzez Aga17 » Pt lut 05, 2010 2:10 pm

Generalnie to zawsze komuś coś nie będzie pasowało, mi akurat to miejsce podoba się bardzo. Pozdrowienia dla bywalców molo cafe
Aga17

Postprzez benek 13 » Wt lut 09, 2010 8:56 pm

Warszawski turysta napisał(a):kompromitacja-potrawy o podobnym znaczeniu jedliśmy razem z rodziną w sąsiedniej restauracji-
nazwę pamiętam do dziś # 7 NIEBO#T To jest dopiero 7 NIEBO,sposób podania,a przede wszystkim smak serwowanych tam potraw o mało nie powalił nas z nóg,podany z ukłonem łosoś z grilla był soczysty w środku o chrupiącej skórce z CUDOWNYM sosem szczypiorkowym.Składam wielkie pokłony dla szefa kuchni-CAŁUSY od żony a od dzieci żółwiki.Ogólnie rzecz biorąc -molo cafe-obsługa i jedzenie nie adekwatne do lokalizacji jak i do cen

co za pajac to napisał? może sam właściciel i niby że jakiś turysta z koziej wólki ? dla mnie molo jest ok. tak trzymać!!!
benek 13

Postprzez demon » Pn mar 22, 2010 10:24 am

szef napisał(a):Pracowałem w 7 niebie przez 2 lata jako kucharz. Cenię sobie pana Waleriana za upór z jakim dąży do doskonałości i kilka bardzo ważnych rzeczy tam wniosłem, jak choćby zamiana sosów z torebek na ręcznie robione, hollandaise czy demi glace. Doświadczenie się miesza w dwie strony panie "turysto". pozdrawiam
ps.żółwik dla familiady
właściciel

I pewnie po tych dwóch latach wyjebali CIEBIE bo stwierdzili że bardziej szczekasz niż robisz-jesteś typowym nieudacznikiem który teraz wypłakuje się na forum
demon

Postprzez graża » Pn lip 19, 2010 2:49 pm

Najlepsza restauracja na środkowym pomorzu.
graża

Powrót do Imprezy/Puby/Kawiarnie