kompromitacja-potrawy o podobnym znaczeniu jedliśmy razem z rodziną w sąsiedniej restauracji-
nazwę pamiętam do dziś # 7 NIEBO#T To jest dopiero 7 NIEBO,sposób podania,a przede wszystkim smak serwowanych tam potraw o mało nie powalił nas z nóg,podany z ukłonem łosoś z grilla był soczysty w środku o chrupiącej skórce z CUDOWNYM sosem szczypiorkowym.Składam wielkie pokłony dla szefa kuchni-CAŁUSY od żony a od dzieci żółwiki.Ogólnie rzecz biorąc -molo cafe-obsługa i jedzenie nie adekwatne do lokalizacji jak i do cen
molo cafe ustka
Re: molo cafe ustka
Pracowałem w 7 niebie przez 2 lata jako kucharz. Cenię sobie pana Waleriana za upór z jakim dąży do doskonałości i kilka bardzo ważnych rzeczy tam wniosłem, jak choćby zamiana sosów z torebek na ręcznie robione, hollandaise czy demi glace. Doświadczenie się miesza w dwie strony panie "turysto". pozdrawiam
ps.żółwik dla familiady
właściciel
ps.żółwik dla familiady
właściciel
- szef
szef napisał(a):Pracowałem w 7 niebie przez 2 lata jako kucharz. Cenię sobie pana Waleriana za upór z jakim dąży do doskonałości i kilka bardzo ważnych rzeczy tam wniosłem, jak choćby zamiana sosów z torebek na ręcznie robione, hollandaise czy demi glace. Doświadczenie się miesza w dwie strony panie "turysto". pozdrawiam
ps.żółwik dla familiady
właściciel
molo cafe to porazka buuuuuuuuuuuuu
- gosc
Generalnie to zawsze komuś coś nie będzie pasowało, mi akurat to miejsce podoba się bardzo. Pozdrowienia dla bywalców molo cafe
- Aga17
Warszawski turysta napisał(a):kompromitacja-potrawy o podobnym znaczeniu jedliśmy razem z rodziną w sąsiedniej restauracji-
nazwę pamiętam do dziś # 7 NIEBO#T To jest dopiero 7 NIEBO,sposób podania,a przede wszystkim smak serwowanych tam potraw o mało nie powalił nas z nóg,podany z ukłonem łosoś z grilla był soczysty w środku o chrupiącej skórce z CUDOWNYM sosem szczypiorkowym.Składam wielkie pokłony dla szefa kuchni-CAŁUSY od żony a od dzieci żółwiki.Ogólnie rzecz biorąc -molo cafe-obsługa i jedzenie nie adekwatne do lokalizacji jak i do cen
co za pajac to napisał? może sam właściciel i niby że jakiś turysta z koziej wólki ? dla mnie molo jest ok. tak trzymać!!!
- benek 13
szef napisał(a):Pracowałem w 7 niebie przez 2 lata jako kucharz. Cenię sobie pana Waleriana za upór z jakim dąży do doskonałości i kilka bardzo ważnych rzeczy tam wniosłem, jak choćby zamiana sosów z torebek na ręcznie robione, hollandaise czy demi glace. Doświadczenie się miesza w dwie strony panie "turysto". pozdrawiam
ps.żółwik dla familiady
właściciel
I pewnie po tych dwóch latach wyjebali CIEBIE bo stwierdzili że bardziej szczekasz niż robisz-jesteś typowym nieudacznikiem który teraz wypłakuje się na forum
- demon
Powrót do Imprezy/Puby/Kawiarnie